4 Sebab Utama Anda Perlu Menguasai Pemasaran Atas Talian di Malaysia Sebelum Terlambat

  • Laporan MCMC 2018 menunjukkan peningkatan pengguna internet di Malaysia meningkat daripada 76.9% (tahun 2016) kepada 87.4% (tahun 2018)
  • Pesaing anda sedang berbuat demikian, maksudnya mereka berpeluang 87.4% lebih tinggi daripada anda untuk mendapatkan pelanggan muda di atas talian.
  • Kehadiran atas talian bukanlah satu pilihan lagi. Pengasas Alibaba, Jack Ma mengklasifikasikannya sebagai satu keperluan asas untuk kewujudan bisness pada abad ke-21, seperti air dan elektrik puluhan tahun dulu.
  • Pemasaran Digital sebenarnya jauh lebih murah dan kos efektif daripada pemasaran tranditional seperti pengedaran risalah. Ia dapat dijejaki dan diperbaiki dari semasa ke semasa untuk penargetan tepat terhadap pelangan yang berpotensi.

Sedikit Fakta Mengenai Bryan Tan yang bakal membantu anda

  • Seorang usahawan sejak 4 tahun lalu. Memegang 10 tahun pengalaman bekerja di syarikat antarabangsa dalam bidang khidmat pelangan dan pemasaran. Seorang pakar pemasaran digital yang belajar sendiri dengan keputusan terbukti dalam perkembangan busines pembungkusan traditional ke atas talian.  
  • 2 kali pengarang kepada  Jurnal Persidangan Antarabangsa dalam Perniagaan dan Keusahawanan Inovatif (Bangkok, Thailand) (ICIBE 2016 and 2019) dan pembicara utama persidangan RSUSSH 2019. Penceramah jemputan MarTech Summit 2020 Singapore. 
  • Memimpin sebuah pusat panggilan pemenang anugerah global, terdiri daripada 20 orang yang menguruskan hubungan pelanggan dan mengekalkan kesetiaan pelanggan untuk Intel Products Sdn. Bhd.
  • Perunding perniagaan untuk pasaran e-dagang yang baru di Pulau Pinang, www.gvado.com dari Dec18 hingga sekarang.

Isikan borang bagi mendapatkan 1 jam perundingan bersemuka bernilai RM288 dengan percuma. 

*23 sesi terakhir untuk June 2019

*Jangan terlepas peluang keemasan ini untuk mengetahui taktik peningkatkan peniagaan atas talian yang terbukti .

Copyright 2019 by Strikemygoal Marketing.